Multisportarena finansiering

multisportarena

Investering i en multisportarena

Är ni en eller flera föreningar som vill anlägga en multisportarena men ännu inte löst hela finansieringen. Eventuellt har vi möjlighet att hjälpa er att få ihop projektet ekonomiskt. Genom att gå igenom era förutsättningar och matcha med de bästa tänkbara alternativen kan vi förhoppningsvis hitta en möjlig lösning för finansieringen.

Finansiering av en multisportarena

Att anlägga en multisportarena är alltid ett stort projekt. Räkna med att projektet har direkta kostnader på 20 miljoner och sedan finns det inte något tak utan kan bli hur omfattande som helst beroende av kravspecifikationen för arenan.

I ett projekt tittar vi på era förutsättningar i föreningen, diskuterar vilka samarbeten som finns och vad som skulle kunna ligga till grund för ett ekonomiskt bidrag. Ofta innebär den slutliga lösningen en kombination av sponsorer, bidrag från olika fonder, kommunen och en del från föreningen. Den exakta fördelningen beror från projekt till projekt.

Kontakta Svensk Bidragsförmedling

Om ni är en ideell förening som önskar investera i en multisportanläggning så kan vi eventuellt hjälpa er med en finansiering. Hör av er till oss så går vi igenom just era förutsättningar att finansiera projektet. Kontakta Svensk Bidragsförmedling.

För mer information kring ett eventuellt samarbete vänligen kontakta oss enligt nedan.

    1. Namn Organisation (obligatoriskt)

    2. Namn kontaktperson organisation (obligatoriskt)

    2. Telefonnummer (obligatoriskt)

    3. E-post kontaktperson (obligatoriskt)

    6. Beskriv projektet i korthet, exempelvis: syfte, mål & målgrupp/-er, budget & ev. samarbeten.(obligatoriskt)