Bidrag fotboll

bidrag fotboll

Om fotboll

Fotboll är en lagsport där lagen strävar efter att få in bollen i motståndarnas mål. Kontakt mellan hand och boll är inte tillåten, undantaget målvakten vars uppgift är att skydda målet och som får använda händerna inom straffområdet framför eget mål samt vid inkast när spelare får kasta in en boll som åkt ut längs någon av sidlinjerna. Den vanligaste formen av fotboll spelas med en målvakt och tio utespelare i vardera laget.

Fotboll benämns ofta som världens mest populära sport.

 

Matcherna spelas normalt i två halvlekar på 45 minuter vardera med en halvtidspaus runt 15 min. Det lag som gjort flest mål då matchen är slut har vunnit. Om lagen har gjort samma antal mål när matchen är över blir resultatet oavgjort. I vissa turneringar, till exempel utslagningsturneringar, tillåts inte oavgjorda resultat och för att få ett avgörande tillgrips förlängning, straffsparksläggning eller omspel.

Fotboll benämns ofta som världens mest populära sport. Enligt internationella fotbollsförbundet Fifa spelar drygt 240 miljoner människor i 200 länder fotboll regelbundet. Fotbolls-VM som arrangeras vart fjärde år är det mest beskådade sportevenemanget i världen. VM-finalen 2006 beräknas ha setts av 715 miljoner människor världen över.

Läs mer om Svensk fotboll på svenska fotbollsförbundets webbplats här: http://svenskfotboll.se/

Bidrag fotboll

Bidrag fotboll. Om ni är en ideell förening som bedriver fotbollsverksamhet så kan vi eventuellt hjälpa er med en finansiering av ett projekt. Hör av er till oss så går vi igenom just era förutsättningar att finansiera ert planerade projekt.

Exempel på projekt

Exempel på bra projekt där vi kan hjälpa er förening att erhålla finansiering är bland annat konstgräsplan, omklädningsrum, klubbhus, tillgänglighetsanpassning. Hör av er med just era idéer för en förutsättningslös och kostnadsfri dialog.

Kontakta Svensk Bidragsförmedling kring bidrag fotboll

För mer information kring ett eventuellt samarbete vänligen kontakta oss enligt nedan.

    1. Namn Organisation (obligatoriskt)

    2. Namn kontaktperson organisation (obligatoriskt)

    2. Telefonnummer (obligatoriskt)

    3. E-post kontaktperson (obligatoriskt)

    6. Beskriv projektet i korthet, exempelvis: syfte, mål & målgrupp/-er, budget & ev. samarbeten.(obligatoriskt)