Multi SkillZ träning för barn och ungdom

Multi SkillZ, roligt, utmanande och lärorikt!

Multi SkillZ är en ny och unik metod för att få barn att utveckla sin motoriska förmåga. Träningen riktar sig framförallt till barn i åldrarna 5 till 12 år. Även om det idag är många tennisklubbar som är igång med träningsformen så är själva grundpoängen att det är bra, funktionell träning som är kompatibel med alla typer av träningsformer. Till skillnad från mer grenspecifik träning så är detta ett oerhört bra komplement till idrotter som tennis, fotboll, ishockey och de flesta andra idrotter. Det är en perfekt träning både för killar, tjejer och innehåller utmaningar som gör dig redo för vardagens utmaningar.

Multi SkillZ innebär intensiv rörlighetsträning som både är roligt och utmanande.

Parallellt med träningen hos de föreningar som är igång så finns det ett bibliotek med övningar online som kallas Multi SkillZ DrillZ. Här finns många av övningarna förklarade och ihopsatta i system och videodatabasen uppdateras löpande. Här hittar du även en hel del tips och tricks som du kan använda för att imponera på dina vänner. Läs mer om Multi SkillZ som koncept här

Än så länge finns Multi SkillZ i begränsad omfattning i Sverige men intresset och antalet föreningar som erbjuder Multi SkillZ ökar. Just nu är det ett tiotal föreningar i Sverige som erbjuder Multi SkillZ som koncept.

multi-skillz

Starta träning med Multi SkillZ

Är ni en förening som vill komma igång med Multi SkillZ som träningsform. Kontakta oss så berättar vi mer om hur det går till och vad som krävs från föreningens sida.

Kontakta Svensk Bidragsförmedling

Om ni är en ideell förening som önskar investera i ny verksamhet i form av Multi SkillZ så kan vi eventuellt hjälpa er med en lämplig finansiering. För mer information kring ett eventuellt samarbete vänligen kontakta oss enligt nedan.

    1. Namn Organisation (obligatoriskt)

    2. Namn kontaktperson organisation (obligatoriskt)

    2. Telefonnummer (obligatoriskt)

    3. E-post kontaktperson (obligatoriskt)

    6. Beskriv projektet i korthet, exempelvis: syfte, mål & målgrupp/-er, budget & ev. samarbeten.(obligatoriskt)