Bidrag golfstudio

Golfstudio som förlänger säsongen

Genom att anlägga en golfstudio har ni möjlighet att erbjuda era medlemmar träning hela året oberoende av vädret. En studio är även perfekt för er Pro att använda för Custom Fitting. Bidrag golfstudio. Läs mer om ett bidrag för en golfstudio längre ner på sidan.

Golfstudio som är standardiserad

Golfstudion Ryfors är en golfstudio som är speciellt framtagen för att passa golfklubbar som vill anlägga en golfstudio för att förlänga säsongen. Golfstudion innehåller som standard två slagsplatser och ett puttingområde samt en handikappanpassad toalett på cirka 80 kvadratmeter byggnadsarea. Studion har ett lutande tak vilket gör att taket är lägre över puttingområdet och som högst vid de öppningsbara vikväggarna (takhöjden är där 3,90 meter). Tanken är att placera studion med kortsidans vikvägg mot rangen. Vikväggen går att öppna helt eller halvt vilket gör att man när vädret tillåter kan flytta fram slagsplatsen och slå direkt ut mot rangen. Studion är byggd för att passa ihop med TrackMan 4 (även om den såklart även passar bra med de flesta simulatorer på marknaden).

Läs mer om golfstudion Ryfors här

Bidrag Golfstudio

Bidrag golfstudio

Bidrag golfstudio. Eventuellt finns det en möjlighet att ni kan erhålla bidrag för att anlägga en golfstudio. Hur stort ett eventuellt bidrag skulle kunna vara beror på faktorer som vart i landet klubben ligger, vad ni har för verksamhet etc. Kontakta oss gärna för att stämma av just era förutsättningar att få ett bidrag och hur stort ett bidrag skulle kunna vara.

Kontakta Svensk Bidragsförmedling angående golfstudio

För mer information kring ett eventuellt samarbete vänligen kontakta oss enligt nedan.

1. Namn Organisation (obligatoriskt)

2. Namn kontaktperson organisation (obligatoriskt)

2. Telefonnummer (obligatoriskt)

3. E-post kontaktperson (obligatoriskt)

6. Beskriv projektet i korthet, exempelvis: syfte, mål & målgrupp/-er, budget & ev. samarbeten.(obligatoriskt)

Robert Scherman
Projektledare

Telefon: 0300-440500
Mobiltelefon 0721-919127
E-post: robert@svenskbidragsformedling.se

 

 

 

Prenumerera på SBF’s nyhetsbrev

Följ SBF på Twitter